معرفی کتاب

 

 


خلاصه کتاب سه شنبه های باموری

چاپ سی و پنجم

نویسنده: میچ آلبوم

انتشارات قطره

موجود در کتابخانه قلم به شماره ثبت 17513

از پرفروش ترین های نیویورک تایمز ، این کتاب به بیش از 45زبان زنده دنیا ترجمه شده است.

 

میچ آلبوم یکی از نویسندگان محبوب جهان در ایالات متحده  است که علاوه بر نوشتن کتاب، در حوزه  روزنامه‌نگاری، فیلم‌نامه‌نویسی، نمایشنامه‌نویسی و مجری‌گری تلویزیون هم فعالیت کرده است. او به خاطر نوشتن کتاب سه شنبه ها با موی به سطح بالایی از محبوبیت و معروفیت رسیده است.

کتاب سه شنبه های با موری داستانی واقعی از ملاقات یک استاد با شاگرد قدیمی خود است که در روزهای سه شنبه ی هرهفته در منزل استاد رقم میخورد در این کلاس موری شوارتز استاد برجسته ی دانشگاه براندیس که به علت بیماری و ناتوانی جسمی روزهای پایانی عمر خود را می گذراند ، مهم ترین نظریات و تجربیات خود را در طول 14 جلسه در اختیار شاگرد خود یعنی میچ آلبوم قرار می دهد. درس‌هایی که آلبوم در این کلاس‌ها آموخت به قدری جذاب، آموزنده و درجه یک بود که وی تصمیم گرفت این درس‌ها را در قالب کتابی به نام سه شنبه های با موری بنویسید در نهایت این کتاب در سال 1997 منتشرشد و توجه همگان را به خود جلب کرد.

شاید مهم ترین درسی که از این کتاب می‌توان گرفت:

مسئله رویارویی با مرگ، زندگی، جهان هستی و عشق باشد.

او معتقد است : همه می‌دانند که خواهند مرد، اما آن را باور ندارند اما راه بهتری هم وجود دارد. باور کردن مرگ و آماده کردن خودت برای آن، روشی که به حق می‌تواند تو را در طول زندگیت کاملاً درگیر زیستن کند

“اگر به اندازه کافی زندگی کرده و از زندگی لذت برده باشید، مرگ دیگر برای شما ترسناک نخواهد بود و آمادگی مواجه با آن را خواهید داشت.”

یکی دیگر از درس‌های مهمی که در کتاب سه شنبه ها با موری با آن برخورد می‌کنیم این است که خودمان و دیگران را ببخشیم و همیشه به قدری عاشق خودمان باشیم که گویی آخرین روز زندگی خود را پشت سر می‌گذاریم

“بسیاری از مردم، هیچ معنایی در زندگی خود ندارند و همیشه در حالت نیمه هوشیار به سر می‌برند. این احساس به این دلیل است که چیزهای نادرست و اشتباهی را در زندگی خود دنبال می‌کنند اگر واقعا به دنبال معنا در زندگی خود هستید ، خودتان را وقف عشق ورزیدن به دیگران کنید .”

از نظر او مهم ترین چیز در زندگی است که یادبگیریم:

1-چگونه امواج عشق را بیرون بفرستیم ؟

2-چگونه امواج عشق را پذیرا باشیم؟

” پذیرای امواج عشق باشیم، ما فکر میکنیم اگر اجازه دهیم عشق در ما نفوذ کند، خیلی حساس و مهربان خواهیم شد و استحقاق و ظرفیت عشق را نداریم

و اشاره می کند به جمله‌ی معروف از خردمندی به نام لوین که : عشق تنها عمل عقلانی منطقی است.

 

 


معرفی کتاب

نامیرا

به قلم صادق کرمیار

موجود در کتابخانه قلم به شماره ثبت 9254

شاید این پرسش در ذهن ما پدید اید که چگونه شد در سال 61 هجری قمری مردمی که ادعای دوستی با خاندان رسول الله را داشتند، اینگونه دستشان به خون نوه‌ی پیامبر گرامی اسلام آلوده شد؟!

 

کوفیان دراثرگذارترین صحنه ی حق علیه باطل با وجود اینکه خود معترف به حقانیت فرزند امیرالمومنین علیه السلام و زهرای مرضیه (س) بودند وبا نوشتن طومار از ایشان دعوت کردند تا به کوفه بیایند ، اما تا پای طمع و تهدید به میدان باز شد خیلی راحت موضع خود را تغییر دادند و امام زمان خود را تنها گذاشتند آن زمان بود که یاران حقیقی امام با اینکه تعدادشان اندک بود اما ایمان و اراده ی آن ها مثال زدنی بود در کنار نامیراترین مرد تاریخ ایستادند.

کتاب نامیرا اثری عمیق و تکان دهنده به قلم صادق کرمیار است که پاسخ بسیاری از معماهای عاشورا و کربلا را می توانید در این رمان تاریخی و تحلیلی پیدا کنید او با تحقیقات فراوان درباره ی اتفاقات قبل از واقعه ی عاشورا ، بستری تاریخی برمبنای حقیقت آن ایام بنا کرده و سپس به قلمی شیوا روایتی تخیلی و قصه وار در دل آن شکل داد. ابتدا در قالب فیلم نامه نوشته شد سپس با تائید نویسنده انتشارات نیستان آن را منتشر کرد.

این اثر به زیبایی کوفه ی پیش از واقعه ی کربلا را روایت می کند و فضای پرشک و تردید آن روزگار را به تصویر می کشد

داستان از آنجا شروع میشود که فردی بنام عبدالله میخواهد به سپاه حسین بن علی بپیوندد و جریاناتی که آن ایام برای جناب مسلم بن عقیل رخ میدهد ودر شهرکوفه میگذرد را بیان می کند  سپس روایتی از داستان دلباختگی و ازدواج، دختر و پسر جوانی را بیان می کند که در آن ایام دچار شک و تردید در حمایت از امام حسین علیه السلام و یزید هستند و در نهایت طی استدلال های مختلف پی به حقانیت امام حسین علیه السلام میبرند.

حال اگر علاقه مند به مطالعه ی آثار تاریخی در قالب داستان و رمان هستید این اثر ارزشمند را به شما پیشنهاد می کنیم

 


📚 معرفی کتاب “کتابی که آرزو می کنید والدین تان آن را خوانده بودند”

فلیپا پری در کتابی که آرزو می‌کنید والدینتان خوانده بودند، ابتدا به شما می‌آموزد که چگونه با فرزندتان ارتباط برقرار کنید و سپس عواملی که مانع این ارتباط خوب هستند را شناسایی می‌کند.

اصلی‌ترین نکته‌ی فرزندپروری رابطه‌ای است که با فرزندتان دارید. این رابطه حمایت می‌کند، پرورش می‌یابد و رشد را ممکن می‌سازد یا مانع رشد می‌شود. کودکان، بدونِ داشتنِ رابطه‌ای که بتوانند به آن‌ تکیه کنند، احساس امنیت درِشان کاهش می‌یابد. شما می‌خواهید این رابطه منبع قدرت برای کودکتان باشد و روزی برای فرزندان آن‌ها نیز همین‌طور.

هدف کتابی که آرزو می‌کنید والدینتان خوانده بودند (The book you wish your parents had read) به ‌اشتراک ‌گذاشتنِ مسائلی است که در فرزندپروری مطرح‌اند. این موارد شامل نحوه‌ی کنار آمدن با احساسات است، ‌احساسات خودتان و آن‌ها؛ اینکه خودتان را با فرزندتان هماهنگ کنید تا یاد بگیرید چطور آن‌ها را بهتر درک کنید و چطور رابطه‌ای واقعی با آن‌ها داشته باشید، نه اینکه در الگوهای خسته ‌کننده‌ی دعوا یا عقب‌نشینی درگیر باشید.

این کتاب به شما نشان می‌دهد که چگونه می‌توانید با فرزندانتان ارتباط خوبی برقرار کنید، نه اینکه چطور آن‌ها را تحت ‌کنترل خود دربیاورید. در این کتاب، شما تشویق می‌شوید که به تجارب کودکی‌تان نگاه کنید تا بتوانید جنبه‌های خوبی را که در پرورش خودتان استفاده شده‌اند برای نسل بعدی‌تان نیز به کار بگیرید و موارد ناکارآمد را انجام ندهید.

فلیپا پری (Philippa Perry) در این کتاب بررسی می‌کند که چگونه می‌توانید تمام روابطتان را بهتر کنید، به ‌طوری ‌که بچه‌ها در روابط خوب و سالم رشد کنند. او توضیح می‌دهد که چگونه نگرش‌هایتان در دوران بارداری می‌توانند بر رابطه‌ی شما با فرزندتان تأثیر داشته باشند و چگونه با نوزاد، کودک، نوجوان، یا بزرگ‌سال ارتباط برقرار کنید به گونه‌ای که رابطه‌ی شما با آن‌ها منبع قدرتی برای آن‌ها و منبع رضایت برای شما باشد.

در بخشی از کتابی که آرزو می‌کنید والدینتان خوانده بودند می‌خوانیم: بی‌توجهی یا انکار احساسات کودکان برای بهداشت روانیِ آینده‌شان ‌قطعاً مضر است. می‌دانم که شما، به ‌عنوان پدر یا مادر، حتی ممکن است ندانید که این کار را می‌کنید یا شاید این کار را انجام دهید، چون فکر می‌کنید به نفعشان است. هنگامی‌ که افراد دیگر، به ‌خصوص فرزندانمان، ناراحت‌اند، انکار ‌کردن احساساتشان ‌گاهی راه ‌حل پیش‌فرض ماست. ممکن است درست‌ترین کار به ‌نظر برسد. ممکن است تلاش برای تحقیر کردن، قضاوت ‌کردن، منحرف ‌کردن یا سرزنش ‌کردن احساساتشان ‌کار درستی به‌ نظر برسد. ما نمی‌خواهیم کسی که دوستش داریم ناراحت باشد و نیز نمی‌خواهیم با آغوش باز پذیرای ناراحتی یا خشمشان‌ باشیم، ناراحتی و خشمی که ممکن است برای ما خطرناک و نگران ‌کننده باشد؛ انگار که ما به‌ نوعی این احساسات را تقویت می‌کنیم، اما وقتی احساسات را نمی‌پذیریم، آن‌ها ناپدید نمی‌شوند. فقط در جایی پنهان می‌شوند؛ جایی که در آن بدتر می‌شوند و بعداً در زندگی مشکل ایجاد می‌کنند. به این فکر کنید: وقتی صدایتان شنیده نمی‌شود، چه زمانی باید با بلندترین صدا فریاد بزنید؟ احساسات باید شنیده شوند. من نمی‌خواهم شما به خاطر نحوه‌ی واکنش نشان ‌دادنتان به احساسات فرزندتان در گذشته احساس بدی داشته باشید، اما می‌خواهم تأکید کنم درک‌کردن و جدی ‌گرفتن و تأیید احساسات فرزندتان چقدر مهم است. شایع‌ترین علت افسردگیِ بزرگ‌سالان اتفاقی که در حال ‌حاضر برایشان می‌افتد نیست، بلکه این است که در کودکی در رابطه‌شان با پدر و مادر یاد نگرفته‌اند چطور آرام شوند. اگر به فردی به‌ جای اینکه درک شود و آرام شود گفته شده باشد که احساسش را رها کند یا اینکه از شدت گریه به خواب رفته باشد یا او را با خشمش تنها گذاشته باشند، ظرفیتش برای تحمل احساسات ناخوشایند یا دردناک کم‌تر و ‌کم‌تر می‌شود، در حالی ‌که ناسازگاری‌های عاطفی بیشتر و بیشتر می‌شوند و توانایی‌شان‌ برای تحمل آن‌ احساسات افول می‌کند.

 


 

خوانش کتاب در خانۀ تو به مناسبت ماه مبارک رمضان

 


📚 معرفی کتاب “عادت های اتمی”

این کتاب نوشته جیمز کلیر، راهی آسان و اثبات شده برای ایجاد عادات خوب و ترک عادات بد است.

✅ اگر تصمیم به انجام یک کار یا ترک عادتی بد را دارید ما به شما پیشنهاد میکنیم این کتاب را مطالعه کنید تا آثار شگفت انگیز آن را در زندگی خود مشاهده کنید.

 


 

📚 معرفی مجموعه آثار هوشنگ مرادی کرمانی، نویسنده برجسته و محبوب کشور عزیزمان.

اگر علاقه مند مطالعه آثار خاطره انگیز نویسنده عزیز هستید به کتابخانه قلم مراجعه کنید. آنچه از آثار آقای مرادی کرمانی در کتابخانه موجود داریم، ازین قرار است :

قصه های مجید

آب انبار

ته خیار

نه تر و نه خشک

بچه های قالیباف خانه

لبخند انار

قاشق چای خوری

و ناز بالش

 


مهاجر سرزمین آفتاب: خاطرات مادر شهید ژاپنی در ایران “کونیکو یامامورا” ( سبا بابایی)

نوشته حمید حسام و مسعود امیرخانی

✅ روایت سرگذشت پر ماجرا بانویی دلاور، که با یک مسلمان ایرانی ازدواج و ژاپن را به مقصد ایران ترک میکند. این کتاب داستان پرفراز و نشیب زندگی وی را از کودکی تا زمان حال دربردارد. کونیکو یامامورا که تا بیست و یک سالگی اش تحت آموزه های بودا پرورش یافته بود، آشنایی خود را با همسر مسلمانش، یک نقطه عطف میداند؛ نقطه ای که همه چیز بعد از آن تغییر کرد و او را به دنیای جدیدی از ارزش های اسلامی و انقلابی وارد کرد و ثمره زندگی او، یعنی فرزند نوزده ساله اش را در راه پاسداری از این ارزش ها به مقام رفیع شهادت رسانید.

برای خواندن روایت جذاب این مادر شهید، در کتابخانه قلم منتظر شما هستیم.

 

 

 

 

 


کتاب الکترونیکی چشم دل بگشا